söndag 23 oktober 2011

Söndag i lugn och ro.

N sover ute i vagnen. Antagligen vaknar han så småningom, han har sovit skönt redan i över 2 timmar. Tänk att få va liten; någon som klär en varmt, lägger ut en i en skön vagn och vaggar en till sömns. Inga bekymmer, bara skön sömn i frisk luft i några timmar.

Men veckoslutet har inte helt och hållet varit bekymmersfritt. Igår blev det besök först på lokala hälsocentralen och sedan en besök till ÅUCS. Vår lille älskling var inte sig själv, magen i olag och all mat kom upp. På sjukhuset menade de, att det kan vara en biverkning av vaccinet han fick på tisdag eller så har han helt enkelt fått magsjuka. Stackars lille N. Nå, efter lite mediciner och sömn var allt bättre och idag är han sig själv igen. Inte lätt att vara liten ibland.

Efter allt som hänt inom familjen det senaste året, blir jag lätt nervös och stressad att något allvarligt skall ske med vår lille.

Hur kan man känna sig så hjälplös då en liten varelse skriker och mår dåligt och inte kan säga var det gör ont? Tur finns det yrkesmänniskor som är bättre på det där medicinska och kan ta hand om våra små, då egna kunskaper inte mera räcker till.

Tror jag skall koka en kopp kaffe och börja invänta, att N slår upp ögonen och vill ha lite närhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar