torsdag 2 februari 2012

Tyst i huset.

Sitter vid köksbordet och tittar ut över det vackra vintervädret. Det är kallt, så kallt att jag idag valde att låta N sova inne. Just nu ligger han i vår säng och sussar så skönt. Ett sovande barn är bland med det vackraste som finns. Lyxen med just dessa stunder är en stund framför datorn med en kopp kaffe. Mindre lyx var räkningarna jag just betalade. Nå, räkningar kommer och går. Det gör även lönen...

Det känns helt otroligt, att N om ett par veckor blir halvt år gammal. Vart har tiden tagit vägen? Detta betyder också, att vi har tvingats fundera på hur vi kommer att ha det resten av året. Skall jag jobba? Eller skall jag vara vårdledig? I alla fall har papporna i Finland turen att kunna ta en s.k. pappamånad. M ser framemot dessa veckor. Det gör även jag - tror det gör gott för både pappor och mammor att byta roller emellanåt!

Minns ni att jag tidigare hade bestämt att jag har en godisdag i veckan? Nå, det går inte så bra kan jag berätta...

Det är ju tråkigt att det ligger en massa godisaskar i lådan, känner att det är min plikt att förbruka dem. Bilringen runt magen tycker annorlunda. Men sen igen, en bilring hit eller dit!

Det pågår en massa i våra liv just nu. Stora grejer. Jag vet inte riktigt att hänger mitt huvud riktigt med? Då allt lugnat ner sig, hoppas jag, att vi har gjort bra beslut. Vi får återkomma till det en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar